سونی: بازیهای انحصاری پلیاستیشن ۵ باید نشان دهندهی تواناییهای یک کنسول نسل نهمی باشند

هرچه به شروع نسل نهم نزدیک میشویم، راحتتر میتوانیم در رابطه با سیاستهایی که دو شرکت سونی و مایکروسافت در قبال کنسولهای نسل نهمی خود در نظر گرفتهاند صحبت کنیم. آن طور که از صحبتها پیدا است، به نظر میرسد این دو شرکت دیدگاه متفاوتی نسبت به نسل نهم کنسولها دارند. با ما در ادامه همراه باشید تا نگاهی به صحبتهای جدید شرکت سونی در رابطه با کنسول پلیاستیشن ۵ داشته باشیم.
چند روز است که شرکت سونی شروع به بهاشتراک گذاشتن اطلاعات در رابطه با کنسول پلیاستیشن ۵ کرده است. روز گذشته بود که این شرکت بالآخره از زمان برگزاری اولین رویداد مربوط به کنسول پلیاستیشن ۵ پرده برداری کرد. این مراسم در جمعهی همین هفته، رأس ساعت ۰۰:۳۰ بامداد برگزار خواهد شد که طبق اطلاعات منتشر شده بیش از یک ساعت به طول خواهد انجامید. همچنین طبق گزارشاتی که اخیراً منتشر شده است، طبق قانون جدید شرکت سونی عناوینی که از تاریخ ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۰ (۲۳ تیر ۱۳۹۹) برای بررسی عملکرد فنی برروی پلیاستیشن ۴ به شرکت سونی ارسال میشود، باید به صورت کامل برروی کنسول پلیاستیشن ۵ قابل اجرا باشند.
حال میپردازیم به یکی از سیاستهای شرکت سونی در رابطه با کنسول نسل نهمی خود که به تازگی در رابطه با آن صحبتهایی را کرده است. مدتی قبل بود که شرکت مایکروسافت اعلام کرد، تمامی عناوین انحصاری کنسول اکسباکس سری اکس برای حداقل دوسال برروی کنسولهای نسل هشتمی این شرکت نیز منتشر خواهد شد و ما برروی کنسول اکسباکس سری اکس، تنها شاهد بهبودهابی در زمینهی فنی و گرافیکی خواهیم بود. حال طبق صحبتهای جدید آقای جیم رایان ( Jim Ryan)، مدیر عامل اجرایی و یکی از رئسای بخش سرگرمیهای سونی، این شرکت قصد ندارد سیاستهایی را که شرکت مایکروسافت در قبال عناوین انحصاری کنسول نسل نهمی خود در پیش گرفته است را در پیش بگیرند.
در حالی که شرکت سونی به سازندگان گفته است که باید بازیهای خود را با کنسول پلیاستیشن ۵ سازگار کنند اما طبق صحبتهای آقای جیم رایان، این کمپانی هیچ علاقهای برای عرضهی عناوین انحصاری کنسول پلیاستیشن ۵ برروی کنسول نسل هشتمی خود ندارند. ایشان توضیح میدهند:
ما به این موضوع اعتقاد داریم که اگرچه تغییر نسل، ممکن است مدتی برای سازندگان مشکلاتی را ایجاد کند اما در پایان، امکاناتی در مقابل سازندگان قرار خواهد گرفت که هیچگاه در کنسولهای نسل قبلی حضور نداشتند.
وی افزود:
افراد (سازندگان) باید بازیهایی بسازند که بتواند از این ویژگیها نهایت بهره را ببرد. این ویژگی میتواند قابلیتهای کنترلر DualSense باشد؛ میتواند استفاده از تکنولوژی صدای سه بعدی کنسول پلیاستیشن ۵ باشد و یا میتواند استفاده از قابلیتهای ویژهای باشد که درایو SSD در اختیار بازیسازان قرار خواهد داد… من فکر میکنیم اکنون زمان آن فرا رسیده است که ما، یک چیز جدید را در اختیار طرفداران خود قرار دهیم؛ یک چیز متفاوت؛ چیزی که تنها پلیاستیشن ۵ قادر به عملی کردن آنها خواهد بود.
همچنین آقای جیم رایان تأکید میکنند که قرار نیست سونی به این زودیها ۱۰۰ میلیون مخاطب کنسول پلیاستیشن ۴ را رها کنند:
ما این مورد را وظیفهی خود میدانیم که از جامعه دارندگان کنسول نسل هشتمی خود، تا چند سال پس از عرضهی کنسول پلیاستیشن ۵ به صورت کامل پشتیبانی و خدمات رسانی کنیم.
همچنین ایشان اذعان داشتند که جامعهی ۱۰۰ میلیونی پلیاستیشن یک امتیاز و فرصتی بزرگ برای شرکت سونی خواهد بود تا بتواند شروعی پر قدرت را با کنسول پلیاستیشن ۵ تجربه کند.
نظر شما در رابطه با سیاستهایی که شرکت سونی در قبال عناوین نسل نهمی خود در پیش گرفته است چیست؟ آیا شما هم ترجیح میدهید که این عناوین تنها برروی کنسولهای نسل نهم عرضه شوند و از تمامی پتانسیلهای خود استفاده کنند و یا یک سری از ایدهها و ویژگیهای خود را فدای عرضه شدنشان برروی کنسولهای نسل هشتم کنند؟
نوشتن نظر